Hvor mye koster taxireisen?

Bli med på laget!

– Vi organiserer over 4.000 drosjeeiere over hele landet.

Destruktiv taxipolitikk

09.04.2019

Regjeringens frislipp av drosjeløyver vil gi dårligere tilbud til publikum og dårligere arbeidsforhold i næringen. Det er trist at regjeringen går inn for å gjøre de samme feilene som mange andre land har gjort før. Det sier leder i Norges Taxiforbund, Øystein Trevland. Lovforslaget blir oversendt Stortinget i morgen. Høringsuttalelsene overkjøres, og tilliten til politikken svekkes.

Ikke la politikerne kjøre taxiyrket i grøfta!

16.01.2019

Samferdselsdepartementet har hatt på høring et forslag om deregulering av drosjer i Norge. Forslaget er ikke basert på kunnskap om drosjemarkeder, og vil føre til dårligere tilbud, høyere priser og svekket kvalitet. Høringsrunden bekrefter dette.

Norsk drosjenæring krever at politikerne setter seg inn i saken, og bygger politikken på kunnskap og respekt. Reguleringene er til for kundene og samfunnet. Taxi er ikke ”delingsøkonomi”.

Taxi i media:

Driver persontransport uten løyve

24.04.2019, Sunnmørsposten

Drosjenæringen mener skipsagenten driver ulovlig persontransport.

Ny teknologi kan gi bedre drosjetilbud

24.04.2019, Nærings- og fiskeridepartementet

Ny teknologi endrer dagens drosjenæring og dette kan potensielt bidra til et bedre drosjetilbud

Vil vi kjøre pirattaxi baklengs inn i framtiden?

24.04.2019, Stavanger Aftenblad

I dag er det fylkeskommunen som leverer ut drosjeløyver. Du må blant annet kunne attestere at du har god vandel og økonomisk evne for å få drosjeløyve i Rogaland

Meld deg på vårt nyhetsbrev her:

Taxiskolen

Taxiskolen er ditt kompetanse-
senter. Her finner du kurs, kartbøker og materiell som gjør din arbeidsdag enklere.

Gå til Taxiskolens nettsider