Ny kommunikasjonsrådgiver i NT

Solveig Smith-Kielland Sønnervik (40) tiltrådte som kommunikasjonsrådgiver i Norges Taxiforbund fra begynnelsen av mai, og overtar fra 1. juni etter redaktør Atle Hagtun, som går av med pensjon.

Hun vil få ansvaret for bladet TAXI fra og med nr 4 i år, og vil ta seg av forbundets kommunikasjon i sosiale medier, og mot offentligheten, sammen med forbundets ledelse.

Solveig har en bachelor i PR og kommunikasjonsledelse fra Handelshøyskolen BI. Etter endt utdannelse har hun erfaring både fra offentlig og privat virksomhet, og fra fagorganisasjon.

Hun bor i Oslo med ektemann og tre barn (9, 11 og 13), og er opprinnelig fra Molde.

Forbundet har inngått avtale med Atle Hagtun om et fortsatt engasjement i begrenset omfang, som rådgiver i 20 prosents stilling.