- Ingen endring

12.09.2017

Senterpartiet kom best ut i bladet Taxis vurdering av drosjepolitikken, og partiet ble valgets vinner. - Det blir også spennende med Kristelig Folkeparti på vippen, sier Trevland

Skal taxi være et yrke?

07.06.2017

"Det er jo bare å sette seg inn i bilen og slå på gps-en". Det sa en Oslo-politiker i en debatt på facebook om taxi, Uber og delingsøkonomi. Det står i sterk kontrast til uttalte forventninger fra politikere, kunder og Forbrukerrådet.

- Det er også en grov undervurdering av drosjeyrket, sier kursleder i Taxiskolen, Petter Karlsen.

Taxi i media:

Stenger tunnel hvor 14.000 kjøretøy passerer i døgnet - yrkessjåførene frykter trafikkaos

21.09.2017, nrk.no

En kommunal vei som vanligvis bare tar 8.000 kjøretøy i døgnet må snart håndtere nærmere 20.000. Taxinæringa forbereder seg på trafikkproblemer

Ber Uber stenge umiddelbart

21.09.2017, P4

Etter at politiet har gitt Uber millionbot for brudd på yrkestransportloven mener nå Taxiforbundet at nok er nok. Uber selv mener at dagens regelverk er uklart og nekter å vedta boten

5 millioner kroner i bot til Uber

21.09.2017, FriFagbevegelse

o Stort lønnshopp for taxisjåfører i byene

Sentralstyremøte NT

Scandic Park Sandefjord

Landsstyremøte NT

Scandic Park Sandefjord

Se hele kalenderen

- Ingen endring

(12.09.2017 14:02)

Senterpartiet best, Venstre verst i taxitest

(06.09.2017 14:46)

Bladet TAXI har gått gjennom erfaringene fra perioden som nå går ut, og sett på programmer og andre signaler om hva vi kan vente oss i neste periode. Her er vår vurdering av de enkelte partiers drosjepolitikk

​”Kunnskapsby” støtter kriminalitet

(31.08.2017 14:59)

I framtidens transport har drosjene ingen plass, om en skal tro arrangørene av konferansen Smart Mobility den 7. september. Piratvirksomheten Uber, derimot, er invitert til å holde innlegg. - Dette føyer seg jo bare inn i rekken av holdningsløsheten vi møter, men det er sjokkerende at det får passere i en slik institusjon, sier Øystein Trevland, leder i Norges Taxiforbund.

Senterpartiet best i taxitest

(31.08.2017 14:54)

Senterpartiet kommer best ut i bladet TAXIs evaluering av stortingspartienes drosjepolitikk. Sp får terningkast 6, mens Venstre kommer dårligst ut med 1. Se vedlegget "Sp best i taxitest" for å se hele vurderingen.

​Tilbake til start med borgerlig flertall?

(31.08.2017 14:24)

Det er liten tvil om at drosjenæringen går mer forutsigbare tider i møte med et regjeringsskifte. Med fortsatt borgerlig flertall, er det ”tilbake til start” og nye runder med diskusjon og dragkamp om rammebetingelsene. Regjeringen har bare foreslått moderate endringer i lovverket, men lar tilhengerne av organisert pirattaxi i egne rekker, få herje fritt i offentligheten.