Ny medlemsfordel: UnoX blir med på laget

Norges Taxiforbund og UnoX lanserer samarbeidsavtale som innebærer at medlemmer i NT får en ny og landsdekkende medlemsfordel. 

Samarbeidsavtalen vil komme medlemmene i Norges Taxiforbund til gode ved at vi har fremforhandlet medlemspriser ved kjøp av drivstoff, bilvask og lynlading på Uno-X sine utssalgssteder i Norge.

Se produktarket ved å logge inn på MinSide her: 
Avtalen innebærer aktivt medlemsskap i NT og krever at medlemmer søker om bedriftskort. Dersom du allerede har er bedriftskort, står det spesifisert hvordan man legger til medlemsinformasjon. Vilkårene og øvrig informasjon kan leses på MinSide: 

-Vårt mål er å skape gode relasjoner til aktører som er helt essensielle for driften i taxinæringen. Derfor er vi veldig glade og optimistiske med tanke på hva denne avtalen kan bringe for medlemmene, men også taxinæringen som helhet, sier direktør i Norges Taxiforbund, Torbjørn Brenna.

Uno-X Mobility Norge er en av landets største mobilitetsbedrifter innen energistasjonsdrift. De drifter i dag energistasjoner under merkenavnet Uno-X, XY 7-eleven og YX.

-Vi ser virkelig frem til å arbeide sammen med medlemmene til Norges Taxiforbund. De er avhengig av effektive og ekle løsninger i hverdag – sammen har vi sterk tro på av vi kan tilrettelegge for smarte og bærekraftige løsninger som møter deres behov, sier Jørn Johannessen, Salgssjef i Uno X.

Partene forplikter seg i tillegg til å holde en jevnlig dialog, samt delta på arrangementer i hverandres regi. Det vil gi fantastiske muligheter for begge aktører til å få et innpass i den daglige driften, og kan på sikt skape gode samarbeidsmuligheter og fremtidsløsninger i næringen.

-Uno-X Mobility har som misjon å utvikle og promotere løsninger for bærekraftig mobilitet. Norges Taxiforbund representerer en viktig samfunnsaktør som er i stor endring, spesielt med tanke på å elektrifisere persontransport. Vi er stolte av å inngå et samarbeid med Norges Taxiforbund, og ser frem mot et verdiskapende samarbeid, sier Thomas Erik Sande, COO i Uno-X.

Norges Taxiforbund jobber daglig for å utvide porteføljen av samarbeidspartnere og jobber i tett dialog med disse på å skape et fora hvor medlemmenes interesser blir tatt opp og utviklet.

-Vi er helt avhengig av å knytte bånd til næringslivet, så vel som organisasjoner og politikere. Helheten av arbeidet som gjøres i Norges Taxiforbund er med på å legge premissene for fremtidens taxinæring i Norge, derfor er vi avhengig av at flere er med på laget, sier Brenna. 

Velkommen på laget UNO-X Mobility!

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Les også vår personvernerklæring.

Norges Taxiforbund

Lindeberg Næringsvei 26
1067 Oslo
Org.nr. 970237410

Telefon

23 21 04 00

Design: Milla-design.no // Utviklet av: iMaker