Håp om betydelig bedring

11.06.2021

Det lysner litt for næringen nå. Pandemien er på retur i det meste av landet, utelivet åpnes igjen, og taximarkedet beveger seg sakte mot gamle høyder. Samtidig er utsiktene til regjeringsskifte fra i høst gode. Da kan vi få politikere som er villig til å snakke med oss med respekt og kunnskap, og vi kan få et lovverk som kan stå seg over tid. Det kan dagens ikke.

​Ber om sentraltilknytning

02.09.2020

«Nei til løsarbeidersamfunn» er tittelen på en felles aksjon som nå starter i regi av LO, YS, NHO Transport og Norges Taxiforbund. Kravet er gjeninnføring av sentraltilknytning, for å hindre at løsarbeidermodellen får fotfeste i drosjenæringen, og samfunnet forøvrig. I dag lanseres aksjonen med et opprop til Regjeringen.

Taxi i media:

Arbeiderpartiet lover å stanse frislippet i taxinæringen

17.06.2021, Fagpressenytt

Arbeiderpartiet lover å stanse frislippet i taxinæringen

Kjære Karin, hvem tok avgjørelse om at bare en drosjesentral skal vaksineres? | Zoran Tesic, Drosjeeier Hønefoss Taxi

13.06.2021, Ringerikes Blad

Frykter for taxi-slutt, ATV-krasj og spenning før NM. Her er lørdagen oppsummert

12.06.2021, Namdalsavisa

juni

NT avd Nord-Trøndelag, årsmøte

Quality Hotel Grand, Steinkjer.

Se hele kalenderen