Dagbøter til pensjonsunnasluntrere

01.07.2021

Skatteetaten jakter etter bedrifter som ikke sparer til pensjon for sine ansatte. Fra 1. juli kan etaten ilegge dagbøter på 250 kroner per ansatt hvis bedriften ikke har pensjonsordning.

​Ber om sentraltilknytning

02.09.2020

«Nei til løsarbeidersamfunn» er tittelen på en felles aksjon som nå starter i regi av LO, YS, NHO Transport og Norges Taxiforbund. Kravet er gjeninnføring av sentraltilknytning, for å hindre at løsarbeidermodellen får fotfeste i drosjenæringen, og samfunnet forøvrig. I dag lanseres aksjonen med et opprop til Regjeringen.

Taxi i media:

Svingte unna elsparkesyklister

16.07.2021, Nrk.no

En taxisjåfør i Oslo blir tilsett av ambulanse etter å ha kollidert med et skilt og en midtdeler på St. Hanshaugen

Fortsatt litt igjen

15.07.2021, Bladet Vesterålen

Skal alle landets drosjer kjøre på strøm om få år, må det flere ladere på plass. Det skal ikke være drosjeeiernes ansvar å sørge for tilgjengelig ladekapasitet ute i distriktene

La alle taxiselskap kjøre pasientreiser

14.07.2021, Bergens Tidende