Aktuelt

Nyhet
16. september 2022

Frislipp-fiasko i Finland

En drosjesjåfør slår en kvinnelig kollega i ansiktet. Noen anser enkelte drosjeholdeplasser som sitt eget territorium. Andre unngår urolige holdeplasser av frykt for trusler og trakassering i Helsinki.

Nyhet
14. september 2022

Møre og Romsdal vil ha samordning med helseforetakene

Selskapet som ble tildelt pasientkjøringen i det meste av Møre og Romsdal, kastet kortene. Dermed fikk likevel de lokale drosjene kjøringen. Samtidig har fylkesutvalget vedtatt å kreve samordning med helseforetaket for å sikre drosjetilbudet og anstendige vilkår i næringen.

Nyhet
07. september 2022

Skatteetaten bekrefter at de ikke får info fra «plattformselskapene»

«Skatteetaten er enig i at endringen i tilknytningsplikten til drosjesentraler medfører at vi i dag ikke får fullstendige opplysninger via tredjepartsrapportering».

NT
06. september 2022

- Et angrep på den norske samfunnsmodellen

Hvordan kunne store deler av eliten drive interessekamp for en spesiell kommersiell taxitilbyder? Støtten til Ubers forretningsmodell og metoder er et angrep på den norske samfunnsmodellen.

Pressemelding
16. august 2022

Skandaløs PR-kampanje bak taxifrislippet

- Solberg-regjeringens frislipp av drosjeløyver er en skandale i flere akter, både i innhold og – ikke minst – i prosess. Den er et kroneksempel på hvordan samrøret av PR-byråer, medier, organisasjoner og politikere flytter politisk makt, mens de som berøres sitter avmektige og forbanna tilbake.

NT
12. august 2022

Taxiforbundet med telt og debattmøte i Arendal

Norges Taxiforbund er som vanlig på plass under årets Arendalsuke, denne gang også med eget debattmøte med kritisk lys på frislippet.

Kalender

18-19
oktober

Norges Taxiforbunds fagkonferanse

Quality Airport Hotel Gardermoen

Se hele kalenderen

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Les også vår personvernerklæring.

Norges Taxiforbund

Jerikoveien 26
1067 Oslo

Telefon

23 21 04 00

Design: Milla-design.no // Utviklet av: iMaker