03. november 2022

Drosjenæringen faller utenfor kampen mot løsarbeid

Regjeringen styrker innsatsen for seriøst arbeidsliv og mot sosial dumping, men har ingen løsning på løsarbeiderproblemet i drosjemarkedene.

02. november 2022

Dyre Oslo-drosjer «overrasker»

En rekke medieoppslag viser hvordan kunder klager på høye taxipriser i Oslo-markedet. Ikke overraskende for oss som kjenner markedet og advarte mot dette.

28. oktober 2022

Taxi har nå høyest elbilandel

Fra å ligge godt etter, har taxinæringen nå kommet i tet i andel elbiler. Etter første halvår er 23,4 prosent av drosjene elbiler, mot 19 i bilmarkedet totalt. Og utviklingen går raskt videre. Seks av sju utstilte biler på taxiforbundets fagkonferanse var elbiler, den siste hybrid.

27. oktober 2022

Administrasjon tar 25 prosent av kostnadene

Årlig kjøres 3,5 millioner pasientturer i Norge, 90 prosent av dem er taxiturer. Dette organiseres av 17 pasientreisekontorer i helseforetakene, som ikke snakker sammen.

25. oktober 2022

Frislippet kan vare perioden ut

Utålmodighet kan beskrive den politiske debatten på taxiforbundets fagkonferanse. Regjeringens prosess kan føre til at frislippet vedvarer til sommeren 2025, rett før et nytt valg. Det har vi ikke tid til, var budskapet fra salen og de to politikerne i panelet.

Pressemelding
06. oktober 2022

Den grønne omstillingen i taxinæringen settes på vent – Statsbudsjettet 2023

Regjeringen la i dag frem statsbudsjettet for 2023. Norges Taxiforbund er skuffet over avgiftsøkningene i engangsavgiften, som i realiteten avblåser den grønne omstillingen næringen har ønsket.

Les også vår personvernerklæring.

Lindeberg Næringsvei 26

Design: Milla-design.no // Utviklet av: iMaker