Bil og bilhold for taxi-eiere

De største kostnadene for en taxi-eier bortsett fra lønn er selvfølgelig til bil og bilhold. Det er ikke bare avskrivninger på bilen, men også utgifter til service, reparasjoner, forsikringer, drivstoff etc.

Rammeavtaler og rabattavtaler for bil

Sammen har vi vært i forhandlinger med mange bilmerker for at alle medlemmer skal få gode avtaler på innkjøp av biler.
Med Volvo Car Norway og Bilia har vi avtaler om både billeveranser og verkstedtjenester for alle medlemmer av Norges Taxiforbundet.
Vi har også rabattavtaler med Bertel O.Steen. Her kan vi velge fra biler og transportmidler som Mercedes B, GLB, og E-klasse, All Terrain, Vito/V-klasse og Sprinter Buss. Sammen får vi rabatter på kjøp av Peugeot personbil og Expert, Citroen og DS personbiler, KIA og Opel personbiler.


Veihjelp og utbedring av steinsprutskader

Norges Taxiforbund har også gjort avtaler med Viking Redningstjeneste og Riis Bilglass for rask starthjelp ved driftsstans, kollisjon, utforkjøring, mistet nøkkel, tom for bensin, knust eller sprukket rute med mer.
En bil som står ubrukt gir ingen inntekter så det er viktig at bilen kommer så raskt på veien igjen som overhode mulig.

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Les også vår personvernerklæring.

Norges Taxiforbund

Lindeberg Næringsvei 26
1067 Oslo
Org.nr. 970237410

Telefon

23 21 04 00

Design: Milla-design.no // Utviklet av: iMaker