Viktig dialog med Samferdselsdepartementet

Regjeringen har i regjeringsplattformen tydelig signalisert at de vil gjøre endringer i drosjereguleringen slik den er etter at nye regler trådte i kraft 1. november 2020. I dag har Norges Taxiforbund, sammen med flere aktører, vært på møte med samferdselsministeren.

Norges Taxiforbund har vært sterke pådrivere for at den nye regjeringen skulle foreta endringer i drosjereguleringen. Dagens møte med samferdselsministeren var derfor et viktig startskudd for å iverksette tiltak for en mer seriøs næring.

Legge til rette for dialog
Tilstede på dagens møte var flere aktører i næringen, NHO Transport, Yrkestrafikkforbundet, Uber Norge AS, Bolt, Abelia, Fellesforbundet og Norges Taxiforbund. Til tross for svært ulikt syn på hva som er viktig for næringen fremover ble det et godt og konstruktivt møte som la til rette for dialog, og videre samarbeid.

Styreleder Øystein Trevland sier at samarbeidet fremover vil være svært viktig. - Det er helt avgjørende at vi kommer raskt i gang med den jobben som vi nå har foran oss. Vi fikk lagt frem de utfordringene vi ser har kommet i kjølevannet av dereguleringen, sier Trevland.

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Les også vår personvernerklæring.

Norges Taxiforbund

Lindeberg Næringsvei 26
1067 Oslo
Org.nr. 970237410

Telefon

23 21 04 00

Design: Milla-design.no // Utviklet av: iMaker